Et udvalg af udførte projekter

Gartner & Belægningsarbejde

Svendborg

Torvet i Svendborg

Projektet består af torvegaderne Ramsherred, Snippen, Krøyers Have og Møllergade i Svendborg Centrum. Anlægsarbejder indebærer i hovedtræk belægningssanering af ca. 3172 m2 eksisterende parkeringsareal/kørevej samt 814m2 gågade
Se mere

Bogense

Bogense Søbad

Nyt Søbad for enden af Østre Mole i Bogense, Insitu-beton projekt, med spændende udenoms arealer.
Se mere

Stenstrup

Dagtilbud, Sydbo

Gartner og belægningsarbejder på nyt erstatningsbyggeri for Region Syddanmark. Bosted til 24 fysisk og psykisk udviklingshæmmede.
Se mere

ODENSE

Ny cykelforbindelse syd om bymidten

Entreprisen omfattede jord-, afvandings-, konstruktions- og belægningsarbejder i forbindelse med etablering af cykelstier langs Filosofgangen, herunder nye kryds.
Se mere

Odense

Odense ZOO - Kiwara

Renovering af engområdet til de mange hov- og klovdyr i Odense Zoo. Engområdet ”Kiwara” til giraffer, zebraer, sabelantiloper og sitatungaer
Se mere

Præstø

Multicenter Præstø

Multicenter Præstø udføres som en helt ny og unik institutionstype, der kombinerer flere funktioner. Multicenteret samler plejeboliger, sundhedscenter, dagcenter og sportsudøvelse og åbner dermed vejen for nye fællesskaber mellem beboere, brugere og personale.
Se mere

Assens

Pulsen i Assens

Ny bydel i Assens. Området omkring Assens Rådhus og politistationen bindes sammen som en helhed til en ny by- og idrætspark for byens besøgende.
Se mere